top of page
  • michiel396

Terugblik Vitality Experience 2022


Vitaal en lekker in je vel de zomer in, maar hoe doe je dat nou? Uit onderzoek onders kluppers is gebleken dat veel van jullie graag wat meer aan hun vitaliteit willen doen. Om hier een handje bij te helpen is de Vitality Experience in het leven geroepen. Op een unieke en historische plek wilden we inspiratie bieden om vitaal en actief de zomer in te gaan. Bekijk hier hoe het er aan toe ging!

De eerste Vitality Experience Op vrijdagmiddag 3 juni was het zover, de eerste editie van de Vitality Experience. Het idee van de Vitality Experience is ontstaan vanuit een samenwerking tussen de Hersenstichting en Klup. Samen met relevante partners was het doel om een divers en inspirerend programma op te zetten waarbij deelnemers op een leuke en positieve in beweging komen. Dit gecombineerd met een historische plek als het Olympisch Stadion en prachtig weer is een succes gebleken!Verschillende activiteiten Deelnemers hadden uiteindelijk de keuze uit 19 verschillende activiteiten. Van ‘Kwik Bridge’ van de Bridgebond en ‘Kubben’ met Doordoeners tot veilig boksen, dansen en yoga. Om 14.00 stroomde het stadion vol met honderden deelnemers en spatte de gezelligheid er vanaf. Erik Scherder opende het evenement samen met Koko Beers (Persvoorlichter Hersenstichting) en Michiel van den Berg (Oprichter Klup). Deelnemers konden deelnemen aan drie verschillende activiteiten en tussen de rondes door was er uiteraard voldoende tijd om te genieten van een gezond drankje, de zon en nieuwe ontmoetingen. Als organisatie zijn wij uiteraard razend enthousiast en kijken we uit naar een volgende editie, wellicht in het najaar of voorjaar 2023. Ook de deelnemers waren blij en vonden het een bijzondere manier om nieuwe dingen te ontdekken.


Wat een geweldig mooie middag was dit! Er gaat een wereld vol sportgenot open - Ciel
Heel erg leuk om op deze historische plek nieuwe ideeën op te doen voor een gezond en vitaal leven! Genoten van de sfeer en fijne organisatie. Een echte pretstof activiteit! - Laetitia


Hopelijk geniet je van het kijken naar de foto’s en de aftermovie van het evenement en zien we je op 17 juni in Utrecht - koop hier je ticket.

Op naar een vitale zomer! ☀️

114 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page