top of page

Programma Vitality Experience

Door het hele land willen we ze veel mogelijk deelnemers inspireren op het gebied van vitaliteit. Van yoga, samen (gezond) eten en wandelen tot padel, bridge, dansen en interessante workshops en lezingen. Het belangrijkste is dat de activiteit een positieve invloed heeft op sociale, fysieke en hersengezondheid en dat deelnemers uitgedaagd worden.  Onze ambassadeurs Erik Scherder, Jaap Jongbloed en Nelli Cooman zijn natuurlijk ook van de partij!

 

Al het aanbod van de Vitality Experience vind je in de Klup-app. Je maakt eenvoudig een profiel aan en deelname aan de Vitality Experience activiteiten is gratis. 

Tot snel bij de Vitality Experience 2024!

578A9988.jpg

Doe jij mee?

Op zaterdag 21 september is de volgende editie van de Vitality Experience. Daarna kun je door heel het land deelnamen aan een grote diversiteit van activiteiten. Informatie en deelnemen vind je eenvoudig via de Klup-appOns doel is om jou te:

Yoga clinic

Fit Atletiek

Afrikaanse dans

578A9786.jpg
Inspireren

Om nieuwe activiteiten te ontdekken en ervaren. Vind bijvoorbeeld een nieuwe sport. 

Uitdagen

Het is écht een experience dus duik in het diepe en daag jezelf uit. Samen staan we sterk.

Verbinden

Ontmoet gelijkgestemden en ga samen de uitdaging aan om actief, gezond en gezellig te leven. 

Uitgelichte activiteiten

Door heel het land neem je deel aan een grote diversiteit van activiteiten. Van yoga en dans tot gezonde diners en padellen. Ook onze ambassadeurs doen uiteraard mee tijdens de Vitality Experience week. Doe jij mee met de onderstaande activiteiten? Je vindt de activiteiten in de Klup-app.  Wees er snel bij, er is beperkt plaats!💪

Lezing Erik Scherder & Samen Boulen

Kom op 17 april van 10.00 - 13.00 naar de hippe Mooie Boules Bar in Amsterdam. Ambassadeur Erik Scherder neemt ons mee in het brein en we sluiten af met een gezellig potje jeu de boulen. Helemaal gratis en koffie is van het huis.

Gezond diner - Klup & HelloFresh trakteren

Gezonde voeding mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de Vitality Experience. Daarom hebben Klup en HelloFresh wat leuks bedacht om jou hierbij te helpen.  Organiseer een etentje en de eerste 20 deelnemers ontvangen een heerlijke dinerbox voor 4 personen. 

Inspirerende wandeling met Nelli Cooman

Op woensdagmiddag wandelt oud topsporter en Olympiër Nelli Cooman met deelmeners over het Scheveningse strand. Ze vertelt over haar topsport carriëre, het belang van een fit lijf en hoe ze opkrabbelde na een heftig ongeluk. 

Leer Kickboksen met Jaap Jongbloed

Bekend van TV en fitter dan ooit. Trainer Wim en ambassadeur Jaap laten je kennismaken met kickboksen. Uiteraard volkomen veilig en goed voor je hele lichaam. Uiteraard is het ook erg gezellig! 

Group 72 (1).png
Samen fit bij Basic-Fit

Als trotse partner nodigt Basic-Fit door heel het land deelnemers uit in hun lokale gym. Diverse lessen worden gedurende de week aangeboden waar je samen aan deel kan nemen. Deze kluppers ging je voor, doe jij ook mee?

Group 91.png
Dagelijkse puzzel

Train je brein met Denksport! Als trotse partner daagt het deelnemers uit om naast fysiek en sociaal ook je brein uit te dagen. Doe je mee met de dagelijkse puzzel via de Klup-app?

Deelnemen?

Meld je aan bij Klup

In de Klup-app vind je alle activiteiten door het hele land en meld je je eenvoudig aan. Download snel de app, maak een profiel aan en neem gratis deel aan Vitality Experience activiteiten💪

IMG_1484_edited.png

Dit kun je verwachten

Fotografie Vitality Experience lowres-29.jpg
"Heel erg leuk om op deze historische plek nieuwe ideeën op te doen voor een gezond en vitaal leven! Genoten van de sfeer en fijne organisatie. Een echte pretstof activiteit!"

Laetitia, deelnemer

Help ons mee

Alleen samen kunnen we heel 50+ Nederland in beweging krijgen. Om door het hele land relevante en aansprekende activiteiten aan te kunnen bieden hebben we jou nodig. Blijf jij vitaal door een bepaalde activiteit? Laat de aanbieder van deze activiteit zich aanmelden via deze website. Denk aan een wandeltrainer, padelclub, tennisclub, gym etc. 

Dank voor je hulp!💪

bottom of page