top of page
  • maaikewilting

13 april festival: het programma

Bijgewerkt op: 11 apr.

Ben je klaar voor een dag vol verrassingen en nieuwe ervaringen? Welkom bij het Vitality Experience festival! Op zaterdag 13 april vindt de kick-off plaats van de Vitality Experience. In de prachtige Metaal Kathedraal in Utrecht komen honderden festivalgangers op een unieke manier samen. In festivalsfeer luister je naar boeiende lezingen van experts zoals Erik Scherder, onderneem je gezellige workshops en activiteiten die je inspireren en uitdagen!


Waarom het festival?

Een doel voor eigenlijk ieder mens: genieten van vitaal en gelukkig ouder worden. Maar op welke manier, waar, en vooral met wie? Uit recent onderzoek onder de Klup community is gebleken dat Kluppers graag meer willen ondernemen op het gebied van hun leefstijl en vitaliteit. Het uitproberen van nieuwe sporten staat hoog op het verlanglijstje, en daarbij is het hebben van gezelschap een belangrijk aspect. Daarom bundelen Klup en de Hersenstichting hun krachten, met als doel jou te inspireren om een vitaal en gelukkig leven te leiden!


Wat kan jij tijdens het festival doen?

Tijdens deze dag zijn er verschillende activiteiten waar jij aan mee kan gaan doen.

We hebben voor ieder wat wils, of je nu geïnteresseerd bent in rust en ontspanning of juist in actie en avontuur. De keuze is aan jou: waar wil je je dag beginnen?


De weersvoorspellingen zijn super voor zaterdag en je gaat als deelnemer met een goed gevulde goodiebag naar huis 😉

Dus kom langs en bestel hier je ticket!Met dank aan onze vitale partners

De Vitality Experience is een initiatief van Klup en Hersenstichting en wordt mede mogelijk gemaakt door onze vitale partners. Met gebundelde krachten willen we zo veel mogelijk 50-plussers in Nederland inspireren om vitaler te leven. 
349 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page